Werkwijze

U kunt contact met ons opnemen door ons te mailen of te bellen.
Wij komen vrijblijvend bij u langs om een presentatie van onze oplossingen te geven, uw informatiebehoefte in beeld te brengen en de beschikbare systemen te inventariseren. Wij maken gebruik van Microsoft Office in combinatie met uw financieel systeem en Cognos. Wij zijn met name gespecialiseerd in gemeenten die Key2Financiën als financieel pakket hebben.

Wat mag het kosten

Op basis van uw vraag geven wij een deskundig advies over de beste oplossing. Hierbij zorgen wij ervoor dat de informatievoorziening aansluit op uw informatiebehoefte. Indien gewenst vullen wij dit aan met adviezen om de planning & control te optimaliseren.

Als duidelijk is wat het eindresultaat moet worden, gaan wij de rapportage bouwen. Dit doen wij door op deskundige wijze de bestaande systemen met elkaar te koppelen en zo alle beschikbare informatie te ontsluiten.

De applicatie bevat alle benodigde overzichten en grafieken, die op ieder gewenst moment met één muisklik kan worden geactualiseerd. Dit rapport stelt de gebruiker op ieder gewenst moment met één muisklik samen en is binnen enkele seconden gereed. De gebruiker merkt niets van alle koppelingen en technologieën die dit mogelijk maken. De rapportage kan jaar na jaar gebruikt worden en hoeft slechts aangepast te worden als de informatiebehoefte verandert.

Het bedieningsgemak van onze rapportages is onovertroffen, en als u toch vragen heeft dan zijn we gewoon bereikbaar.