Praktijkvoorbeelden

De oplossingen van XLIM hebben zich in de praktijk bewezen. De referenties van onze huidige klanten spreken voor zich.

Gemeente Weststellingwerf (Otmar v.d. Toorn)

Wij zochten een goede oplossing voor het digitaliseren van de boekwerken en kwamen uit bij Henry Kruissink van XLIM. Sindsdien gebruiken wij de oplossing van XLIM. Het is de goedkoopste, snelste en mooiste oplossing voor het digitaliseren van de boekwerken. Het heeft ons veel waardering van de raad opgeleverd.

Impact Information Management (Angelo Meijers)

Als grote speler in de lokale overheidsmarkt op het gebied van managementinformatie, lopen wij vaak tegen de problematiek aan van het maken van planning & control documenten, zoals de begroting en de rekening, waarbij cijfers en teksten geïntegreerd moeten worden. De cijfers kunnen we met onze Cognos rapportages uit alle systemen trekken, echter het probleem zit hem erin dat je daarin niet de teksten kunt verantwoorden.

Lees meer...

Gemeente De Fryske Marren (Dick Schuurman)

In 2010 zijn we met XLIM begonnen om onze financiële gegevens met behulp van Cognos en Excel direct in Word te implementeren. In dat jaar hebben we de jaarrekening op deze manier gepresenteerd. In 2011 zijn ook de tussenrapportages op dezelfde manier tot stand gekomen. Het levert ons niet alleen veel tijdwinst op maar ook de kans op fouten is een stuk kleiner geworden. Ten slotte zijn onze opdrachtgevers zeer te spreken over de resultaten, we spreken hier dus over een echte win-win situatie.

Gemeente Bodegraven Reeuwijk (Adri Laurman)

XLIM biedt niet alleen slimme oplossingen om onze informatie snel en goed te presenteren, maar heeft tegelijk waardevolle kennis met ons gedeeld. Ik heb ontzettend veel geleerd over Excel. Niet alleen door de onderwerpen die deel uitmaakten van de cursus, maar ook de slimmigheidjes die tussendoor langs kwamen. Daarnaast ook dingen die ik al eens eerder zag of vermoedde en die ik nu begrijp en kan plaatsen. Kortom: Zelden een cursus meegemaakt waar ik effectief zoveel aan heb gehad. Klasse!

Al meer dan 50 gemeenten kiezen voor de oplossingen van XLIM